Friss bejegyzéseim

  • etana: Néhány egyszerű ötletet én is összeszedtem, amivel védeni lehet a környezetet. Minden kis "porszem... (2012.09.28. 10:32) Környezetvédelem 1.
  • Földing Gyöngyi: @vazze...: Lehet hogy a csajok kérik majd az elérhetőségedet:) (2012.09.02. 16:09) A tökéletes férfi
  • zZz: @Sadist: igen vazze, vannak benne táncelemek, mert táncnak álcázták, hogy a rabszolgák urainak ne ... (2012.09.01. 11:29) Oktatás, ahogy én nem szeretem
  • Brain Storming: Ez így mindenről szólt, csak nem a női meg a férfi agyról... ):o) (2012.08.29. 10:07) Női agy, férfi agy
  • Spafun: Remek programokat kínálnak augusztusban és sok helyen még szeptemberben is az élményfürdők is. Szi... (2012.08.20. 10:17) Augusztusi programok

Pár-bajok 2. rész

2012.06.22. 06:35 | Földing Gyöngyi | Szólj hozzá!

Mai vicc:

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!

 A jó házasság titka örökre titok marad, nem tudjuk kinyitni a mindentudó titkos könyvet, hogy elolvassuk és a nagyi receptkönyvében sem találjuk a hozzávalókat.

1161256_married_hands.jpg

Azon gondolkodtam (állandóan agyalok), hogy amikor eldöntjük - általában mi nők -, hogy itt az ideje a házasságnak, tulajdonképpen olyan valamiről döntünk,a miről fogalmunk sincs, hisz még soha sem próbáltuk (ideális esetben:)).

Nem tanítják sem otthon, sem az iskolában, hogy mitől jó vagy rossz egy házasság. Azt meg hogy hogyan őrizzük meg a pillanatot, pláne senki sem mondja el. Hogy is tehetné, hisz nincs tutti recept, mindenki más és más, más a hozzá vezető út is. Te hány házasságot láttál, amilyent te is elképzeltél tini korodban magadnak? És hány olyant, amilyent biztos nem?

De mitől jó a házasság? Mindenkinek mástól, az a lényeg, hogy az a két ember megtalálja a mindennapi közös örömöt. Figyelj arra, hogy figyelj a párodra. Házi feladat mindenkinek: 5 napon keresztül az esti elalvás előtt találd ki, másnap milyen kis örömöt fogsz párodnak okozni (ne gondolj nagy dolgokra!). Meglátod a 6. nap meglepetésben lesz részed!

A neve is mutatja, PÁRkapcsolat. Mindkét félnek tennie kell a kapcsolatért. Mi nők néha úgy gondoljuk, hogy mi mindent megteszünk, de a férjünk nem képes erre vagy arra. Tényleg mindent megtettünk? Azt is, hogy vegyük a fáradtságot és megtudjuk, miért nem csinálta? Nálunk ez legtöbbször úgy van, hogy én kiakadok, jól felszívom magam, hogy én bezzeg! Aztán amikor hatalmas krokodilkönnyekkel (mert sajnálni elég jól tudom magam, ha olyan napom van) elmondom azUramaLacinak, hogy mekkora bűnt követett el ellenem, sőt az egész emberiség ellen, ő egyszerű férfias higgadtsággal, professzori logikával elmagyarázza, ahogy ő látja a történteket. És az esetek 95 %-ban igaza van (hú de nehezen ment ezt leírni)! Tehát megtörténik a véleménycsere - tudod amikor a te véleményeddel mész be és az övével jössz ki:) Szóval hölgyeim, a férfiak gondolatmenete valahogy egészen más, olyan egyszerű (a szó pozitív értelmében), járjon hát nekik az ártatlanság védelme, mielőtt száműznénk őket a hálószobából.

Ha most fel kellene sorolnom, mitől tökéletes egy házasság, nem tudnám felsorolni. Szeretet, tisztelet, saját intimszféra tisztelete, önállóság, bizalom ... meg nem is tudom. De kell hogy  valami TÖKÉLETES legyen? Szerintem olyan nincs is! Hacsak nem a balatoni borok....:)

A bejegyzés trackback címe:

https://nok40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr804601400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: én párkapcsolat
süti beállítások módosítása